Selvitop, Şalpazarı’nı ayağa kaldıracak projelerle sahada

Mustafa ÖZCAN/BHA-TRABZON Şalpazarı’nda belki de bir ilke imza atan Parti teşkilatı olmayan ancak bireysel çabalarıyla beraber önce Şalpazarı’na BBP İlçe binası ve çalışma alanı kazandıran Necati Selvitop hatırlanacağı gibi 30 Ağustos 2023 tarihinde kültür şenliği havasında Şalpazarı İlçesine davet ettiği BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından “Şalpazarı Belediye Başkan adayımız bizim partiden Necati Selvitop” demişti....

Selvitop, Şalpazarı’nı ayağa kaldıracak projelerle sahada

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mustafa ÖZCAN/BHA-TRABZON

Şalpazarı’nda belki de bir ilke imza atan Parti teşkilatı olmayan ancak bireysel çabalarıyla beraber önce Şalpazarı’na BBP İlçe binası ve çalışma alanı kazandıran Necati Selvitop hatırlanacağı gibi 30 Ağustos 2023 tarihinde kültür şenliği havasında Şalpazarı İlçesine davet ettiği BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından “Şalpazarı Belediye Başkan adayımız bizim partiden Necati Selvitop” demişti.

Selvitop İlçeyi Ayağa Kaldıracak Projelerle Sahaya İndi

Şalpazarı BBP Belediye Başkanı adayı olarak açıklanmasın ardan Selvitop genç dinamik saha çalışmalarına alışkın oluşturduğu ekip arkadaşlarıyla beraber İlçeye bağlı 30 mahallede seçim çalışmalarına devam ediyor.

İlçe ve Taşra halkı da ‘Necati’  diyor;

Başkan adayı Selvitop ekibini kurmuş saha  çalışmalarını yürütüyor. İlçeye bağlı kalabalık olarak halkın bulunduğu toplu alanlara konuk olarak yanında getirdiği ikramları da onlarla paylaşarak beraber çalışma yol arkadaşlarının da projelerin hazırlanmış bazı çalışmaları katıldığı İlçe halkına anlatarak onlardan 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan seçimler için destek istiyor.

Selvitop, Şalpazarı’nı ayağa kaldıracak projelerle sahada

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.